demarkthallen

 

• Verplaatsen/annuleren van voorstellingen en andere activiteiten in De Markthallen

Bron: Nieuwsbrief De Markthallen - Herk-de-Stad

!!! UPDATE !!!
 
Verplaatsen/annuleren van voorstellingen en andere activiteiten in De Markthallen
 
 
Door het coronavirus verandert er heel wat in de programmatie van De Markthallen. We trachtten zo veel mogelijk geplande voorstellingen te verplaatsen, waarbij de gekochte tickets gewoon geldig blijven.

Heb jij tickets, maar kan je toch niet komen die avond, dan vragen we je in eerste instantie zelf op zoek te gaan naar iemand die je tickets wil overnemen. Heb je geen flauw idee, neem dan contact op met ons, liefst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan proberen we in een later stadium mensen van op de wachtlijst te contacteren.
 
Ziehier een overzicht van onze voorstellingen die dit voorjaar gepland stonden:
 
-Tiny legs Tim (blues), voorstelling van 2 april wordt verplaatst naar donderdag 17 september 2020.
De ticketverkoop blijft open voor deze nieuwe datum. Dit concert is beperkt tot 50 personen, nog 7 plaatsen over...
 
-Raymond van het Groenewoud, voorstelling van 30 april wordt verplaatst naar donderdag 3 september 2020. Dit concert is in principe uitverkocht.
 
-Willy Sommers, voorstelling van 14 mei wordt verplaatst naar donderdag 11 februari 2021. Dit concert is in principe uitverkocht.
 
-Danny Fabry, voorstelling van 5 juni wordt niet verplaatst. De gekochte tickets blijven geldig voor de eerstkomende seniorenvoorstelling met Danny Fabry op vrijdag 2 oktober.
De ticketverkoop voor de concerten op 13 november en 18 december zal ook pas starten op 2 oktober vanaf 9 uur aan de balie.
 
-Winterland '76: The Beatles na the Beatles, voorstelling van 2 juli (en de hele tour) wordt uitgesteld naar voorjaar 2022. Mensen die tickets hebben gekocht, zullen die terugbetaald krijgen.
 
-Alle andere activiteiten (vergaderingen, lessen, eetdagen, feesten, workshops, voorstellingen...) georganiseerd door derden in de Markthallen zijn ook geannuleerd tot de veiligheidsraad beslist wanneer cultuurcentra/gemeenschapscentra terug mogen open gaan voor publiek.
 
 
Over de start van de ticketverkoop van volgend seizoen, berichten we later.
 
Hou het inmiddels gezond en heb oog voor elkaar!