Nieuwsbrief Herk-de-Stad • Sluitingsdagen eindejaarsperiode • Start je kerstvakantie met een leuke filmnamiddag • Kerstconcert van Kinder- en Jeugdkoor In Dulci Jubilo • Harmonieorkest Herk-de-Stad: Nieuwjaarsaperitiefconcert • Winterfeest in parochiezaal Schulen

Bron: Nieuwsbrief Flits - Dienst Communicatie van Herk-de-Stad

Sluitingsdagen tijdens eindejaarsperiode
De gemeentediensten zijn in de eindejaarsperiode gesloten op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 december. Ook op maandag 31 december en dinsdag 1 januari zijn de diensten gesloten. De bibliotheek, De Cirkel en De Speeldoos zijn ook gesloten op vrijdag 4 januari. We wensen je intussen een heel fijne eindejaarsperiode.
Start je kerstvakantie met een leuke filmnamiddag
De dienst Jeugd organiseert op maandag 24 december voor kinderen geboren tussen 2006 en 2013 om 14 uur in De Markthallen met The Incredibles 2 een leuke filmnamiddag.
Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jack's groeiende superkrachten...
De deelnameprijs bedraagt 4 euro, chips en drankje inbegrepen. Inschrijven kan via www.herk-de-stad.be/sportenjeugdactiviteiten.
Kerstconcert van Kinder- en Jeugdkoor In Dulci Jubilo
Kinder- en Jeugdkoor In Dulci Jubilo brengt op woensdag 26 december om 19.30 uur in de kapel van het Ursulinnenklooster aan de Diestsesteenweg 3 haar jaarlijks Kerstconcert. Na het concert kan je nog wat bijpraten met een drankje. Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen aan 8 euro, kinderen tot twaalf jaar mogen gratis genieten van het concert. Aan de kassa betaal je 9 euro. Meer info of kaarten bij Sandra Wouters: 0478 59 63 36.
Harmonieorkest Herk-de-Stad klinkt op 2019 tijdens Nieuwjaarsaperitiefconcert
Het Harmonieorkest Herk-de-Stad o.l.v. Pieter Leemans nodigt je van harte uit op hun Nieuwjaarsaperitiefconcert. Met enerzijds een gulle greep uit het hedendaagse repertoire en anderzijds bijzondere aandacht voor de klassiekers. Dat allemaal op zondag 6 januari om 11 uur in De Markthallen. Kaarten kosten in voorverkoop 9 euro, aan de kassa betaal je 11 euro. Eén aperitief is inbegrepen. Kinderen tot twaalf jaar betalen 5 euro. Inkomkaarten zijn verkrijgbaar bij de leden, telefonisch op 013 55 43 57 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op www.harmoniesintmartinus.be.
Winterfeest in parochiezaal Schulen
Het zaalcomité organiseert op vrijdag 28 december vanaf 16 uur in de parochiezaal van Schulen een winterfeest. Je kan er komen genieten van de muziek van een live band, lekker eten in de Smulhoek en er is een pop-upbar. Voor de kinderen is er kinderanimatie. De toegang is gratis.