Herk-de-Stad.info!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Agenda
Agenda
Agenda Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Run The City / Herk-de-Stad 
Vrijdag, 28. April 2017, 18:00 - 22:00
 Hits : 107 
run the city 2017 

vrijdag 28 april 2017
18:00-22:00

Run The City

Urban Run in Herk-de-Stad
 facebook  Sint-Martinusscholen Herk-de-Stad

Op vrijdag 28 april nemen de leerlingen van de Sint-Martinusscholen van Herk-de-Stad het centrum even over: ‘THEY RUN THE CITY’. Afspraak op de speelplaats van de Sint-Martinusscholen, Veearts Strauvenlaan 5, 3540 Herk-de-Stad. Van daaruit kan je gaan proeven van alle aspecten van dit evenement!

Urban Run

Het grote publiek kan die avond al joggend doorheen enkele unieke locaties kennismaken en vooral genieten van al hun talenten. Dit ten voordele van Te Gek!?, een initiatief dat psychische problemen bespreekbaar wil maken in Vlaanderen.

City Festival

Run The City is niet enkel een Urban Run. Ook lokaal artistiek talent krijgt een podium aangeboden die dag. Het hoofdpodium en het klein podium van het City Festival staan op de speelplaats van campus Amandina van de Sint-Martinusscholen opgesteld, maar ook langs het parcours kan je genieten van enkele DJ-sets, danstalent van eigen bodem of andere activiteiten.

Pop-up stores

Tot slot neemt heel wat ondernemend talent van onze school de stad in. We vullen het straatbeeld met hun pop-ups. Leerlingen verkopen er ten voordele van ons goede doel food&drinks, zelfgemaakte t-shirts en zoveel meer.

Inschrijvingen

VVK: 5 euro
Kassa: 7 euro
Inschrijven via: http://www.st-martinus.be/runthecity/inschrijven

runthecity2017 1

runthecity2017 2


Locatie Herk-de-Stad
Contact Sint-Martinusscholen Herk-de-Stad

Terug