Nieuwsbrief Herk-de-Stad • Activiteiten Dienst Jeugd in de kerstvakantie • TTC Schulen: Balspeeltuin • Kerstmarkt in De Olm • Kerstmarkt in basisschool Herckerhof

Bron: Nieuwsbrief Flits - Dienst Communicatie van Herk-de-Stad

Filmnamiddag, quiz en workshops voor kinderen in de kerstvakantie

De dienst Jeugd organiseert in de kerstvakantie weer tal van toffe activiteiten. Op zaterdag 23 december kunnen kinderen geboren tussen 2007 en 2013 om 14 uur naar de film Verschrikkelijke Ikke3. Een inkomkaartje kost 4 euro, inclusief een drankje en een knabbeltje. Op dinsdag 26 december is er van 13.30 tot 16.30 uur een bakworkshop voor kinderen geboren tussen 2007 en 2010. Op donderdag 28 december is er van 10 tot 12 uur voor kleuters geboren tussen 2011 en 2013 een knutseldag. Voor alle kleuters die graag kleuren en schilderen. Kinderen geboren tussen 2007 en 2010 mogen op donderdag 28 december van 13.30 tot 16.30 uur met klei aan de slag. Op donderdag 4 januari kunnen kinderen geboren tussen 2008 en 2012 van 13.30 tot 16.30 uur komen quizzen in De Markthallen. Inschrijven voor de activiteiten kan via www.herk-de-stad.be/sportenjeugdkampen.


Balspeeltuin georganiseerd door TTC Schulen

TTC Schulen organiseert op zondag 17 december van 10 tot 11 uur voor de tweede keer ‘Balspeeltuin’. Kinderen van vier tot zeven jaar kunnen er samen met hun mama, papa, oma of opa komen sporten. De trainers van TTC Schulen zorgen voor een gevarieerd aanbod waar zelfs de jongste kinderen zich in kunnen uitleven. Wedden dat de ballen en ballonnen opnieuw in het rond zullen vliegen? Inschrijven kan tot drie dagen vooraf door de voornaam en naam samen met de geboortedatum van het kind te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sportkledij en non-marking sportschoenen zijn verplicht. Meer informatie krijg je op www.ttcschulen.be.


Kerstmarkt in De Olm

De mooiste tijd van het jaar komt eraan. Daarom organiseert de Olm dit jaar opnieuw een gezellige kerstmarkt. De directie, leerkrachten en leerlingen van de school voor buitengewoon onderwijs heten jullie van harte welkom op vrijdag 15 december om 17 uur om een kijkje te komen nemen op de speelplaats aan de Diestsesteenweg 5. De kinderen verkopen prachtige kunstwerkjes. Je kan proeven van heel wat lekkers en genieten van een zalige kerstsfeer.


Kerstmarkt in basisschool Herckerhof

Het oudercomité van basisschool Herckerhof organiseert op zaterdag 16 december van 13 tot 18 uur een gezellige kerstmarkt op de grote speelplaats van de school aan de Dokter Vanweddingenlaan 10/1. Je kan er terecht voor lekkere hapjes en drankjes, kraampjes met geschenkjes en een tombola met leuke prijzen van lokale en regionale sponsors