Herk-de-Stad.info!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Gemeentelijk nieuws Gemeentelijk nieuws 20 februari 2019

Gemeentelijk nieuws 20 februari 2019

E-mailadres Afdrukken PDF
Nieuwsbrief Herk-de-Stad • Herk-de-Stad werft technische beambten en hygiënisch assistent aan • Familievoorstelling van 5 tot 9 jaar Tweelicht & Zoon - Alleendje

Bron: Nieuwsbrief Flits - Dienst Communicatie van Herk-de-Stad

 
Herk-de-Stad werft technische beambten en hygiënisch assistent aan
 
Wil jij onze collega worden? Grijp dan nu je kans. Het gemeentebestuur zoekt drie technische beambten voor de groendienst. Je staat in voor onder meer de aanleg van groenvoorzieningen en het onderhoud ervan, het onderhoud en de herstelling van voetpaden, parkings en verharde wegen, het onderhoud van kerkhoven, speeltuinen, waterlopen en grachten. Het OCMW werft een hygiënisch assistent voor de thuiszorgdiensten aan. De hygiënisch assistent staat in voor het wekelijks of tweewekelijks onderhoud van de leefruimten bij de te verzorgen senioren en/of hulpbehoevende personen met de bedoeling van de senior of hulpbehoevende persoon zolang als mogelijk zelfstandig te laten wonen. Meer informatie vind je op onze website: www.herk-de-stad.be/economie/vacatures.
 
 
Familievoorstelling van 5 tot 9 jaar Tweelicht & Zoon - Alleendje
Zondag 24 februari 2019
 
Sterke bewerking van het sprookje 'Het Lelijke Eendje' van H.C Andersen.
De muziek wordt live gespeeld door de Koninklijke Harmonie Sint-Martinus en gezongen door het kinderkoor In Dulci Jubilo.
Tickets: 8 euro (incl. een drankje), 1 euro korting met gezinsspaarkaart van De Gezinsbond
Deuren: 14.45 uur
Aanvang om 15.00 uur