Herk-de-Stad.info!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Gemeentelijk nieuws Gemeentelijk nieuws 12 december 2018

Gemeentelijk nieuws 12 december 2018

E-mailadres Afdrukken PDF
Nieuwsbrief Herk-de-Stad • Haal je tegoed aan vuilzakken af • JL Band (A tribute to James Last) in De Markthallen • Activiteiten 'de Cirkel' • Kerstconcert van Kinder- en Jeugdkoor In Dulci Jubilo

Bron: Nieuwsbrief Flits - Dienst Communicatie van Herk-de-Stad

 
Haal je tegoed aan vuilzakken af
 
Elk gezin dat op 1 januari 2018 was ingeschreven in Herk-de-Stad heeft recht op een tegoed aan huisvuilzakken. Heel wat Herkse gezinnen hebben dit tegoed nog niet afgehaald. Op 1 januari 2019 vervalt automatisch en onherroepelijk het tegoed van 2018.
Ga langs bij de deelnemende handelaars voor 31 december 2018 of op het gemeentehuis nog tot vrijdag 28 december om 12 uur.
 
Hoe weet je of de toegoedzakken al dan niet zijn afgehaald?
Surf naar www.limburg.net/mijn-limburg en registreer je. Vervolgens kan je nakijken of je je tegoed al hebt afgehaald.
 
Waar kan je de rollen tegoedzakken afhalen?
Je kan het tegoed afhalen aan de onthaalbalie op het gemeentehuis, in De Cirkel of bij een handelaar in je buurt. De lijst vind je op www.herk-de-stad.be/omgeving/afval/huis-aan-huisophalingen.
 
JL Band (A tribute to James Last) in De Markthallen
 
JL Band (A tribute to James Last) brengt op zaterdag 15 december om 20.15 uur in De Markthallen Last But Not Least.Gastheer en dirigent Jos Loffens verwent je samen met de gedreven muzikanten uit zijn band met een mooie selectie uit het rijkelijke instrumentale oeuvre van James Last.
Tickets kosten in voorverkoop 17 euro, aan de kassa betaal je 19 euro. Jongeren tot 18 jaar betalen 8 euro. Tickets en info: wwww.demarkthallen.be.
 
Muzieknamiddag in De Cirkel
Op maandag 17 december is het opnieuw muzieknamiddag in De Cirkel. Ales Flippo zorgt tussen 13 en 16 uur voor de muzikale ambiance. De toegang is gratis.
 
Kooklessen
Vrijdag 21 december - 13.30 uur.
Kostprijs: 7,50 euro (inclusief ingrediënten). Graag vooraf inschrijven.
 
Bloemschikken
vrijdag 18 december om 13 uur
Het te maken bloemstuk is vooraf te bezichtigen op foto.
Kostprijs: 5 euro. Graag vooraf inschrijven.
 
Kerstconcert van Kinder- en Jeugdkoor In Dulci Jubilo
 
Kinder- en Jeugdkoor In Dulci Jubilo brengt op woensdag 26 december om 19.30 uur in de kapel van het Ursulinnenklooster aan de Diestsesteenweg 3 haar jaarlijks Kerstconcert. Na het concert kan je nog wat bijpraten met een drankje. Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen aan 8 euro, kinderen tot twaalf jaar mogen gratis genieten van het concert. Aan de kassa betaal je 9 euro. Meer info of kaarten bij Sandra Wouters: 0478 59 63 36.