Herk-de-Stad.info!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Gemeentelijk nieuws Gemeentelijk nieuws 27 december 2017

Gemeentelijk nieuws 27 december 2017

E-mailadres Afdrukken PDF
Nieuwsbrief Herk-de-Stad • Feestwensen gemeentebestuur - Sluitingsdagen Gemeentelijke diensten • Muzieknamiddag in De Cirkel • Spreekuur Digi-assistent in de Bib • Wijzigingen dienstregeling De Lijn • Pannels gezocht voor 100km-kwis

Bron: Nieuwsbrief Flits - Dienst Communicatie van Herk-de-Stad

 

De gemeentediensten zijn gesloten op maandag 1 januari. We wensen jullie prettige feesten!


Muzieknamiddag in De Cirkel

Muzieknamiddag!
Kom op maandag 8 januari van 13.00 tot 16.00 naar de muzieknamiddag in De Cirkel.


Spreekuur Digi-assistent in de Bib

Digi-assistent Willy Notelaers is op donderdag 4 januari van 10 tot 11 uur in de bib. Hij helpt je verder met de werking van e-mail en het organiseren van bijlagen. Bevestig vooraf even je komst via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Als je een specifieke vraag hebt, mag je die ook vooraf doormailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Breng zeker je eigen toestel mee.


Wijzigingen dienstregeling De Lijn

Op 1 januari zijn er kleine wijzigingen in sommige dienstregelingen in Limburg. Ook in Herk-de-Stad zijn er enkele kleine wijzigingen.

Herk-de-Stad (vanaf 1 januari)
Lijn 30 (Beringen – Lummen – Herk-de-Stad – Sint-Truiden)

De ritten met vertrek om 16.10 uur en 16.11 uur aan de halte Herk-de-Stad - Markt worden tijdens de schoolperiode enkele minuten verlaat. Ze vertrekken daar voortaan allebei om 16.13 uur.

Lijn 30 (Stevoort – Herk-de-Stad bediening scholen)

De ritten met vertrek om 12.30 uur (enkel op woensdag) en om 16.05 uur (enkel op vrijdag) worden tijdens de schoolperiode 5 minuten verlaat. Ze vertrekken voortaan respectievelijk om 12.35 uur en 16.10 uur.

Lijn 35c (Hasselt – Lummen – Tessenderlo – Hulst)

De rit met vertrek om 12.40 uur aan de halte Herk-de-Stad - Klooster (enkel op woensdag) wordt tijdens de schoolperiode verlengd tot Meldert - Centrum. Enkele haltes worden hierdoor bijkomend bediend: Lummen - weg op Linkhout, Lummen - Kapel, Lummen - Dikke Eikstraat, Mellaar - Sint-Annakapel en Meldert - Centrum. Raadpleeg de dienstregeling voor meer informatie.


Pannels gezocht voor 100km-kwis

Ladies on the run verschijnen op zondag 18 maart aan de start van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker! Ze willen 2500 euro inzamelen. Daarom organiseren ze op zaterdag 10 februari om 20 uur in De Markthallen een toffe kwisavond met leuke prijzen. Kwis mee en steun het wetenschappelijk kankeronderzoek! De prijs per ploeg (maximaal 5 deelnemers) bedraagt 25 euro.
Inschrijven: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je inschijving is pas definitief nadat het geld is overgeschreven op het rekeningnummer BE83 7370 4744 9615 met als mededeling "inschrijving kwis + ploegnaam".
Meer info: www.facebook.com/ladiesontherun3540

Volg alle acties op www.facebook.com/ladiesontherun3540 en www.100kmrun.be/team/ladies-run