prieelconcert

Zondag 28 augustus 2016
vanaf 12:00 

Prieelconcert /  Band On The Run
(+ picknick)

domein Olmenhof.

 

   

Een wandelorkest met vijf ontsnapte gevangenen spelen fanfaredeuntjes en rock-'n-roll. Hits uit de jaren 60 waarbij je mag meezingen. Als ze goedgeluimd zijn, wagen ze zich aan wat disco uit de jaren 70. Aan Highway to Hell. Of aan een gedurfde versie van een hedendaagse top10-klepper. Wij zorgen voor de muziek, jullie voor je eigen picknick, dekentje, stoel en parasol. i.s.m. Oxfam

Cultuur met een Hoek Af

Na verschillende eerdere succesvolle edities organiseert De Markthallen ook dit jaar enkele verrassende activiteiten op aparte plaatsen in Herk-de-Stad.

Prieelconcert met Band On The Run (+ picknick)

Om te stelen! Een wandelorkest met vijf ontsnapte gevangenen. Ze beloven van niet vals te spelen. Althans niet wat de noten betreft.

Wat spelen ze? Vanalles. Fanfaredeuntjes en rock-’n-roll. Hits uit de jaren 60 waarbij je mag meezingen. Als ze goedgeluimd zijn, wagen ze zich aan wat Disco uit de jaren 70. Aan Highway to Hell. Of aan een gedurfde versie van een hedendaagse top-10-klepper. En aan cafémuziek die van alle tijden is. Of gewoon een paar meezingers. Laat je maar eens goed verrassen!
Nadat ze jou en je picknick vermaakt hebben, verdwijnen ze weer, als dieven in de nacht.
Band on the Run is een clubje dat je lang zal herinneren…

Wij zorgen voor de muziek, jullie voor je eigen picknick, dekentje, stoel en parasol.
Wie een kant en klare fairtrade picknick wil, kan die bestellen in de Oxfam Wereldwinkel, markt 27. Tel 013 32 51 80. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De picknick kost 10 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen tot en met 10 jaar. Bestellen kan tot en met 22 augustus.

Locatie: Park Olmenhof
Afhalen picknick: vanaf 11.00 uur
Optreden: 12.00 uur
Gratis toegang