Wegens onvoorziene omstandigheden in thuisland Brazilië moet DJ MARKY verstek geven voor zijn show op Rock Herk 2015. DJ MARKY laat weten dat hij bijzonder hard uitkeek naar de show op Rock Herk. Samen met het management werd er dan ook alles aan gedaan om de show alsnog te laten doorgaan, maar helaas mocht dat niet baten.

Zodra het nieuws bekend werd, is de organisatie achter Rock Herk op zoek gegaan naar een waardige vervanger en die werd gevonden in de Britse drum ’n’ bass-held AUDIO, getekend op het Ram Records label van Andy C. In het voorjaar deed hij het Antwerpse Sportpaleis nog op de grondvesten daveren tijdens Rampage. Op zaterdag 18 juli zal AUDIO de Club van Rock Herk afsluiten na lokaal drum ’n’ bass geweld M&T ft. MC MOTA.

Sinds enkele dagen loopt er op de Facebookpagina van Rock Herk een geweldige wedstrijd in samenwerking met Different Hotels, die deze zomer met een nieuw concept uitpakken in Hasselt. Twee Rock Herk-fans kunnen een luxe-pakket winnen. Dit pakket omvat een duo VIP combiticket met zowel op vrijdag als op zaterdag een overnachting in een hotel in het centrum van Hasselt. Om het helemaal af te maken worden de winnaars elke nacht aan de deur van het hotel afgezet en wordt er elke ochtend gezorgd voor een heerlijk ontbijt.

Via deze weg laat de organisatie ook weten dat er nog maar enkele standen voor Bazaar Bizar beschikbaar zijn. Bazaar Bizar is een jonge organisatie die onder andere marktjes organiseert met vintage, handgemaakte en tweedehandsspullen. Je kan er snuisteren in platenbakken, op zoek gaan naar unieke objecten, genieten van een heerlijke cocktail en chillen op de beats van Bazaar Bizar Discobaar. Zin om deel te nemen aan Bazaar Bizar? Meer informatie en de nodige gegevens vind je via www.facebook.com/BazaarBizar. Inschrijven kan nog tot woensdag 1 juli!

Bevestigden hun komst naar Rock Herk 2015: THE SUBS / HELMET / SLOWDIVE / BLOOD RED SHOES / EAGULLS / MEURIS / BATHS / GUI BORATTO / NATHAN FAKE / TC / M&T ft MC MOTA / THE PANACEA / THE WHATEVERS / WALLACE VANBORN / BRNS / AFTERPARTEES / HYDROGEN SEA / ZINGER / THE SHA-LA-LEE’S / COMEBACK KID / H2O / RAKETKANON / EXPIRE / NO TURNING BACK / EVIL INVADERS / LANDSCAPES / NAPOLEON / BEAR / MAZE / WOLVES SCREAM / EL YUNQUE / BRIQUEVILLE WHITE JAZZ en AUDIO.

Rock Herk 2015 vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli 2015 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Een dagticket kost 18 euro op vrijdag en 20 euro op zaterdag. Een combiticket heb je vanaf 30 euro. In ruil krijg je een 40-tal uitstekende bands en dj’s geserveerd.