Herk-de-Stad.info!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws Laatste Nieuws Affiche Rock Herk 2017 compleet

Affiche Rock Herk 2017 compleet

E-mailadres Afdrukken PDF

AFFICHE COMPLEET

Naast de reeks indrukwekkende namen die eerder bekend werd gemaakt, pakt Rock Herk opnieuw uit met heel wat bijzondere acts om de 35e editie op gepast wijze te vieren.

Een feest is uiteraard pas compleet als er ook stevig gedanst kan worden. Daarom worden onder andere de Franse electroheld ETIENNE DE CRECY en DR. LEKTROLUV aan de affiche toegevoegd. Na vijf jaar stilte komen de heren van RAVEOURSOULS eindelijk terug samen om het dak er helemaal af te blazen met een exclusieve festivalshow. Verder is er ook een dj-set van niemand minder dan FRANKY DE SMET-VAN DAMME, frontman van Channel Zero. THE WHATEVERS en GOE VUR IN DEN OTTO hebben ondertussen de status van huisdj’s bereikt en kunnen dan ook niet ontbreken op de feesteditie van Rock Herk.

Maar er is natuurlijk ook veel livemuziek om de affiche volledig te maken. Ook THE SHEILA DIVINE spelen op Rock Herk een exclusieve festivalshow. Op het hoofdpodium worden ook MEURIS, EQUAL IDIOTS, WHISPERING SONS en ELYSIAN toegevoegd. Fresh Blood, het rockconcours van Rock Herk, levert enkele geweldige acts in de vorm van HEISA en THE WALTZ.

En dan zijn er naar goede gewoonte ook meer stevige namen voor het tweede podium, de Club, in de vorm van de Amerikaanse bands IGNITE, DOG EAT DOG en BLACKLISTED. Verder worden ook toegevoegd: het Deense ICE AGE, BEAR en CLENCH YOUR FIST.

Rock Herk 2017 geeft ook geboorte aan een nieuw podium, Street. Die naam geeft weer wat dat podium, of eerder het ontbreken ervan, zal inhouden. De Amerikaanse drumbom NAH en de experimentele rockband GALLOPS zullen oog in oog met de festivalbezoekers het beste van zichzelf geven.

Eerder bevestigden BLACK BOX REVELATION / DINOSAUR JR. / MILLIONAIRE / BOOKA SHADE / CHANNEL ZERO / WARHAUS / JACLE BOW / TOUT VA BIEN / DEEZ NUTS / BRUTUS / OATHBREAKER / DOUBLE VETERANS / THE BLACK HEART REBELLION / MOUNTAINS TO MOVE.

Dat is niet alles! Rock Herk is in 2017 veel meer dan enkel een plek voor goede muziek. Het festival slaat opnieuw de handen in elkaar met de organisatie BAZAAR BIZAR, die een gezellige markt organiseert met vintage, handgemaakte en tweedehandsspullen. Je kan er snuisteren in platenbakken, op zoek gaan naar unieke objecten, genieten van een heerlijke cocktail en dansen op de beats van BAZAAR BIZAR DISCOBAR. Zin om deel te nemen aan Bazaar Bizar? Meer informatie vind je via www.facebook.com/BazaarBizar.

Opgelet! De laatste jaren is Rock Herk steevast uitverkocht. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be en in de verschillende voorverkooppunten. Standaardtickets zijn momenteel nog voldoende beschikbaar, maar als je van het groepsticket (4+1 gratis) wil genieten moet je snel zijn. Deze zijn nog maar beperkt beschikbaar..

Rock Herk 2017 vindt plaats op 14 en 15 juli 2017 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en Facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws en meer namen, of schrijf je in op de nieuwsbrief via de website.

 
TICKETS
 
Copyright © 2017 Rock Herk, Alle rechten voorbehouden.
Rock Herk - Ridderstraat 11 bus 2 - 3540 Herk-de-Stad - Belgium