Herk-de-Stad.info!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws Evenementen Lokale Helden

Lokale Helden

E-mailadres Afdrukken PDF
lokale Helden donderdag 30 april 2015
vanaf 18.00 uur


Lokale Helden

Marktplein Herk-de-Stad + Jeugdhuis XL

 

Poppunt i.s.m. Sint-Martinusscholen, de Markthallen, en Jeugdhuis XL

Het marktplein en een aantal omliggende leuke locaties transformeren vanaf 18 uur tot concertzaaltjes en tentoonstellingsruimtes.
Het wordt een bonte verzameling van odes, lofliederen, concerten voor en door lokale helden.
Alles ligt op wandelafstand van elkaar en alle voorstellingen worden meerdere keren gespeeld, zodat iedereen van alles kan genieten.

Naast de Herkse muzikale helden, zorgen ook lokale helden in hun specifiek vakgebied voor randanimatie en de nodige catering.
Dat maakt dat Leaves for snow, Emily Woo, Hasjke, Young Jazz, Ilse Jooken, Valerie Haesen, Herman Durwael, Simon Quintens, Valère Paulissen, Marcel Gielen, Willy Brems, Rita van de Marmiet, Hanne Verstreken en verschillende (ex-)leerlingen van de Sint-Martinusscholen die de voorbije jaren met Hartstocht voor heel wat spektakel zorgden op één avond op het marktplein van Herk-de-Stad te bewonderen zijn.
Ook zijn er enkele odes aan overleden lokale helden.
De avond wordt afgesloten in Jeugdhuis XL met een optreden van Jacle Bow en een afterparty met dj's van eigen bodem.

Tal van optredens voor en door lokale helden van Herk-de-Stad.
Een heleboel muzikanten en andere artiesten van Herk en omstreken zullen het beste van zichzelf geven op de leukste en gezelligste plekjes in en rond het marktplein.
Ook zien we een aantal jonge kunstenaars aan het werk en eten we uit de hand (of uit de foodtruck) van Hanne Verstreken . Als dat niet genoeg is, bakt Rita van de Marmiet haar eigenste friet!

Dat en nog veel meer beleven jullie vanaf 18.00 op de markt. vanaf 22u gaat het feest verder in Jeugdhuis XL met optredens van Emily Woo en Jacle Bow!

Waar: Marktplein Herk-de-Stad + Jeugdhuis XL
GRATIS INKOM

PROGRAMMA:

lokale helden