Cantina Brasil
van 12 juni t/m 13 juli 2014

Herk FC brengt de sfeer
van Brasil naar de Cantina

Volgende wedstrijd: zondag 13 juli: WK finale: Duitsland - Argentinië (21h00)

Vanaf donderdag 12 juni, de start van het WK voetbal in Brazilië, tot en met de finale op zondag 13 juli, transformeert Herk FC zijn kantine tot een Braziliaanse Cantina.

Vanop de grote parking zullen de voetballiefhebbers al in de juiste sfeer komen op de tonen van de samba.
De kantine van Herk FC – met een capaciteit van 500 personen de grootste en mooiste van het Limburgse provinciale voetbal – wordt een Maracanastadion in het klein met muziek, sambadanseressen, pina colada’s , mojito’s, Braziliaanse hapjes en vooral héél veel voetbal.

De voetballiefhebber zal er gratis alle matchen van de Rode duivels en de topmatchen van het WK in ideale omstandigheden kunnen volgen op twee reuzenschermen van 1.7 meter op 3 meter en vier 42 inch plasmaschermen.

Audiovisuele topfaciliteiten met een goed-weer-garantie, want het WK mag dan wel in het zonnige Brazilië plaatsvinden, hier in de lage landen zorg je best voor zekerheid. In ‘a Cantina do Herk’ zit je als supporter steeds lekker droog uit de wind en uit de zon!

De volgende wedstrijden staan op het programma:

- donderdag 12 juni: de openingsmatch: Brazilië-Kroatië (22h00)
- dinsdag 17 juni: BELGIE-Algerije (18h00)
- zondag 22 juni: BELGIE-Rusland (18h00)
- donderdag 26 juni: Zuid-Korea-BELGIE (22h00)
- dinsdag 1 juli: 8ste finale: BELGIE-USA
(22h00)
- zaterdag 5 juli: 1/4de finale: Argentinië-BELGIE (18:00)
- zondag 13 juli: WK finale: 
Duitsland - Argentinië (21h00)

Het programma wordt verder aangevuld in functie van de resultaten van de Rode Duivels en met daar bovenop de interessantste wedstrijden van het tornooi. Rond de wedstrijden wordt een animatieprogramma uitgewerkt en iedere keer zullen er bekende voetballers mee komen supporteren voor onze Rode Duivels.

Via de Facebookpagina van Herk FC (https://www.facebook.com/pages/K-HERK-DE-STAD-FC/315334642230?fref=ts) zullen alle voetbalballiefhebbers in Herk-de-Stad en omstreken geïnformeerd worden over de details van het programma, de special acts enz. 
De organisatoren van Herk FC willen zo een stuk authentieke Braziliaanse voetbalbeleving naar Limburg brengen.

www.herkfc.be