rockherk215x53.pngNog net iets meer dan een week, en het oudste alternatieve muziekfestival van het land zet opnieuw de deuren open voor duizenden muziekliefhebbers uit binnen- en buitenland. Tijdens de twee festivaldagen, op 12 en 13 juli, kan je verspreid over drie podia meer dan veertig nationale en internationale bands uit de hedendaagse alternatieve muziekscene aan het werk zien.

Sinds enkele weken kan je via de website een handig tijdschema downloaden. Vanaf nu is ook de mobiele applicatie voor Rock Herk 2013 opnieuw beschikbaar voor Android, iPhone en iPad.

Tickets zijn beschikbaar online, via de vestigingen van Fnac en de officiële voorverkooppunten van Rock Herk. Opgelet! Zoals de ticketverkoop nu loopt zal camping A nog voor het festival van start gaat uitverkopen. Op camping B zullen steeds voldoende plaatsen beschikbaar zijn.

De voorverkoop van combi- en vrijdagtickets stopt donderdag 11 juli om 24u. De voorverkoop van zaterdagtickets stopt vrijdag 12 juli om 24u. Dranktickets in voorverkoop worden verkocht tot woensdag 10 juli om 24u. Wees er tijdig bij. Tickets aan de kassa zijn 25 procent duurder dan in voorverkoop.

Na de golf van diefstallen op andere festivals zet de organisatie van Rock Herk extra security mensen in om een oogje in het zeil te houden, zowel op het festivalterrein als op de camping. Dit gebeurt in beperkte mate, want Rock Herk moet in de eerste plaats een feest blijven. De organisatie geeft via deze weg wel enkele tips om dieven en zakkenrollers geen kans te geven.

     - Neem zo weinig mogelijk waardevolle spullen mee naar het festival
     - Laat geen waardevolle spullen achter in de wagen of op de camping
     - Noteer het IMEI nummer van je smartphone en beveilig hem met een wachtwoord en een app
     - Waarschuw de security mensen indien je iets verdacht ziet

 

Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2013 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad.
Hou de website en Facebook-pagina in de gaten voor meer Rock Herk nieuws of schrijf je in op de nieuwsbrief.


Meer info: http://www.rockherk.be/website/nl/nieuws/119-rock-herk-2013--mobiele-applicatie--camping-a-bijna-uitverkocht--tips-tegen-zakkenrollers.