rockherk215x53.png Rock Herk, het oudste alternatieve muziekfestival van het land, zit op kruissnelheid richting editie 31 op 12 en 13 juli 2013.

Tijdens de twee festivaldagen, op 12 en 13 juli, kan je verspreid over drie podia meer dan veertig nationale en internationale bands uit de hedendaagse alternatieve muziekscene aan het werk zien. Via de website kan je een handig tijdschema downloaden.

De sterke affiche vertaalt zich ondertussen in een goed draaiende ticketverkoop. Er zijn nog tickets beschikbaar online en via de vestigingen van Fnac en de officiële voorverkooppunten van Rock Herk. Opgelet! Er zijn nog maar enkele honderden plaatsen beschikbaar op camping A. Op camping B zijn er nog voldoende plaatsen beschikbaar.

De voorverkoop van combi- en vrijdagtickets stopt donderdag 11 juli om 24u. De voorverkoop van zaterdagtickets stopt vrijdag 12 juli om 24u. De voorverkoop van dranktickets stopt woensdag 10 juli om 24u. Denk er wel aan, tickets aan de kassa zijn 25 procent duurder dan in voorverkoop.

Tot en met donderdag is er nog een laatste kans om tickets te winnen voor Rock Herk 2013. Hoe maak je kans op één van de vijf duo combitickets?
1. Deel onderstaande video op facebook
2. Voeg de hashtag #rockherk toe wanneer je de video deelt

Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2013 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad.
Hou de website en Facebook-pagina in de gaten voor meer Rock Herk nieuws of schrijf je in op de nieuwsbrief.


Meer info: http://www.rockherk.be/website/nl/nieuws/117-rock-herk-2013-tijdschema-video-wedstrijd-update-ticketverkoop.