laetaremusica-zoekttalent.jpg Het Herkse koor Laetare Musica, gekend van haar vele succesvolle concerten met orkest en solisten, zoekt nieuw zangtalent om haar koor te versterken.
Meer info:http://laetaremusica.wordpress.com

Laetare Musica uit Herk-de-Stad bestaat al sinds 1952 en heeft een goed gevuld palmares. Van het Requiem van Mozart met uitgebreid orkest en solisten, tot een swingend popconcert met nummers van Abba en Queen: bij Laetare Musica kiezen ze voor een gevarieerd repertoire, dat is opgebouwd rond een specifiek thema of stijlperiode. Momenteel telt het koor een 35-tal leden, zowel jong als oud(er). Laetare Musica is geen kerkkoor, maar geeft jaarlijks enkele geslaagde, succesvolle kleine en grote concerten.

Om de muziekkwaliteit te blijven garanderen is Laetare Musica op zoek naar nieuw zangtalent. Tenoren, bassen, alten of sopranen: iedereen is welkom. Enige muziekkennis is een pluspunt.

Laetare Musica repeteert elke vrijdagavond om 20u in het Ursula-instituut in Herk-de-Stad. Heb je zin om mee te komen zingen? Neem dan contact op met Wim Lambrechts, via tel 013 55 16 60 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga alvast een kijkje nemen op de splinternieuwe website van het koor, waar je ook enkele muziekfragmenten van het koor kan beluisteren en de kalender voor 2012 vindt.

http://laetaremusica.wordpress.com

 

Perscontact:
An Bloemen
Laetare Musica,
Tel 0473 44 07 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.