Herk-de-Stad.info!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Gemeentelijk nieuws Nieuwsbrief 'De Markthallen' 12 oktober 2020

Nieuwsbrief 'De Markthallen' 12 oktober 2020

E-mailadres Afdrukken PDF
demarkthallen

• 31/10: Stijn Meuris met Tirade #4 Belgarije (try-out) (UITGESTELD owvCOVID-19) • 26/11: LeNoise viert de 75ste verjaardag van Neil Young • 14/012021: Guido Belcanto, Isabelle A en Klaas Delrue (frontman Yevgueni) om 16.00 + 20.15 uur: De wereld van Bobbejaan • Update najaar 2020 • Zaalverhuur in De Markthallen

Bron: Nieuwsbrief De Markthallen - Herk-de-Stad

Goed nieuws!!! We voegen nog enkele nieuwe voorstellingen toe aan ons programma!!!
 
Er is ook minder goed nieuws voor sommigen: het concert van LeNoise was op 1 dag uitverkocht.
 
Zaterdag 31 oktober 2020: Stijn Meuris met Tirade #4 Belgarije
(try-out)
 (UITGESTELD owv COVID-19)
Na drie zeer geslaagde voorstellingen, een eindejaarsuitzending op Canvas en een jaartje pauze omwille van andere projecten, brengt Stijn Meuris de vierde editie van TIRADE. Op eenvoudig verzoek, maar ook omdat de politieke en maatschappelijke actualiteit dit jaar alweer van geen ophouden weet - en Meuris evenmin. Wat had je verwacht?
Met bravoure, veel verse verhalen en een eigenzinnige kijk op de dingen, vol scherpe humor en rake observaties, fulmineert en analyseert Stijn Meuris in BELGARIJE de stand én de stilstand van het land.

Dat er gelachen kan worden is een feit. Dat er desgevallend geweend mag worden eveneens. De drie vorige edities werden gekenmerkt door een spitante verbaliteit, onverwachte wendingen en grappige anekdotes, en een verrassende inkijk in wat er op politiek vlak fout loopt in dit kleine maar o zo complexe tochtgat aan de Noordzee.
 
Tickets: VVK: 12 euro - Kassa: 14 euro
Deuren: 19.45 uur - Aanvang: 20.15 uur (max. 100 zitplaatsen: al 60% van verkocht!)
 
 
Donderdag 26 november 2020: LeNoise
 
LeNoise viert de 75ste verjaardag van Neil Young in De Markthallen
 
LeNoise, de band rond Herkenaar Piet De Pessemier, brengt sinds 2017 het beste van Neil Young & Crazy Horse naar de Belgische en Nederlandse zalen. Op 26 november 2020 – in de maand van de 75ste verjaardag van Neil Young – komt dit viertal feestvieren in De Markthallen in Herk-de-Stad. Met de beste oogst uit ‘Harvest’, de gouden samenzang uit ‘After The Gold Rush’, de barstool en andere blues uit ‘Zuma’, de grooves van ‘Everybody Knows This Is Nowhere’ en de mooiste poëzie uit ‘On The Beach’. Bij LeNoise wordt het all one song.
 
Tickets: VVK: 12 euro - Kassa: 14 euro
Deuren: 19.45 uur - Aanvang: 20.15 uur (max. 100 zitplaatsen)
 
Wie op de wachtlijst wilt, mag een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met naam, tel. en aantal gewenste tickets.
 
 
UITVERKOCHT!

 
Donderdag 14 januari 2021: Guido Belcanto, Isabelle A en Klaas Delrue (frontman Yevgueni) om 16.00 + 20.15 uur

De wereld van Bobbejaan
 
Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Tijd voor een herdenking. Deze keer slaan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven. Dit alles ondersteund door het wonderbaarlijke orkest ‘The Bobbejaan All Stars’.
 
Deze voorstelling speelt 2 keer op 1 dag. Bij een matige ticketverkoop gaan we naar 1 show om 20.15 uur. De deuren openen een half uur voor aanvang show.
 
Tickets: VVK: 25 euro – Kassa: 27 euro (max. 100 zitplaatsen per keer)
 
 
Update najaar 2020:
 
- Jan De Smet en Lien Van de Kelder met Smartschade op 8/10/20 wordt verplaatst naar donderdag 18 november 2021.
 
- Familievoorstelling 'Dierendorpje' 3-6 jaar op woe 11/11/20. Check hier voor een VIDEO. LAATSTE 4 TICKETS!!! (UITGESTELD owv COVID-19)
 
- Mentalist Piet Kusters op do 17/11/20. Check hier een VIDEO. Al meer dan 65% verkocht!
 
- Magische kampvuurvertellingen aan het kasteel in Donk op 19/12/20. Al meer dan 60% verkocht!
 
 
Tickets via www.demarkthallen.be of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , telefonisch op 013 35 99 50 of aan de balie tijdens de openingsuren. Maar we raden aan om zelf je tickets online te kopen.
 
Onze coronamaatregelen voor voorstellingen vind je hier.
 
Zaalverhuur in De Markthallen
 
We zijn ondertussen al een tijdje terug gestart met de lokalenverhuur van vergaderzalen, maar ook van de grote zaal.
 
Er zijn ristricties i.v.m. de max. capaciteit in elke zaal en uiteraard moeten de andere coronaregels gerespecteerd worden.
 
Voor publiek toegankelijke activiteiten in de grote zaal voert de huurder een ERM-scan uit op www.covideventriskmodel.be en bezorgt deze aan de contactpersoon binnen De Markthallen uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de activiteit (incl. een draaiboek van de activiteit).

Er moet bij elke verhuring ook altijd een aanwezigheidslijst + contactgegevens bijgehouden worden van de bezoekers en personeel voor eventueel corona contact tracing.
 
Alle info vind je op www.demarkthallen.be/zaalverhuur .