Herk-de-Stad.info!

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte
Home
Link Detail
URL :  Tuinaanleg Pollaris Aanbevelen aan een vriend... 
Omschrijving : Website Tuinaanleg Pollaris
Detail : Pollaris Frieda BVBA
Sint-Jorislaan 32
3540 Berbroek
T: 013 22 90 64
Categorie : 
Hits : 6
Datum : 18 november 2014 / 08 september 2015
Gepost door : Redactie

Back

Herk in 'Het Belang van Limburg'

 • Herkse afterworkparty
  Op het industrieterrein Daelemveld aan de gewestweg Hasselt-Diest in Herk-de-Stad vindt vanavond de afterworkparty plaats.
 • Winkel in kringlooptextiel in Wendelenhuis

  Het Wendelenhuis in Herk-de-Stad wordt omgevormd tot een winkel met tweedehandse kleding. Vrijwilligers van Sint-Vincentius en leerlingen van de Sint-Martinusscholen zullen samen de winkel beheren.

 • Rock Herk beloont snelle beslissers met gratis campingticket

  De officiële ticketverkoop voor Rock Herk is vandaag van start gegaan. Net als vorig jaar krijgen snelle beslissers een cadeautje van de organisatie. De eerste 500 festivalgangers die een combiticket kopen, krijgen een gratis ticket voor de camping of een gratis drankvoucher, goed voor vijf bonnetjes.

 • Centrum Berbroek in nieuw kleedje

  Herk-de-Stad gaat het centrum van de deelgemeente Berbroek volledig herinrichten. De gemeente wil zo de veiligheid verhogen en het plein moet aantrekkelijker worden. Er komen onder meer een verhoogd kruispunt, brede voetpaden en veel groen.

 • Herkenaar (26) zes uren zonder rijbewijs
  Een man van 26 jaar uit Herk-de-Stad moest dinsdag zijn rijbewijs voor zes uren inleveren. Hij werd betrapt op rijden onder invloed.

Herk in 'Het Nieuwsblad'

 • Rock Herk beloont snelle beslissers met gratis campingticket

  De officiële ticketverkoop voor Rock Herk is vandaag van start gegaan. Net als vorig jaar krijgen snelle beslissers een cadeautje van de organisatie. De eerste 500 festivalgangers die een combiticket kopen, krijgen een gratis ticket voor de camping of een gratis drankvoucher, goed voor vijf bonnetjes.

 • Ongevallen
  Maandagmorgen rond 7.30 uur zijn twee auto’s gebotst op de Prins-Bisschopssingel in Hasselt. Daarbij is de 57-jarige Maria P. uit Zonhoven gewond geraakt. Zondag rond middernacht is een ongeval gebeurd op de Diestersteenweg in Hasselt. Een auto belandde tegen een paal. De 82-jarige Roger M. en de 83-jarige Marie B., beiden uit Herk-de-Stad, raakten gewond.
 • School gesloten door vrijgekomen asbest na werken

  Basisschool De Schuit in het Limburgse Schulen bij Herk-de-Stad blijft maandag noodgedwongen dicht. Op de speelplaats werd na werken asbest aangetroffen. De kinderen worden opgevangen op campus Ursula en in de buitenschoolse opvang. Dat melden burgemeester Bart Gruyters (CD&V) en Viviane Cornelissen, coördinerend directeur basisonderwijs van vzw Katholiek Onderwijs Halen-Herk-de-Stad, maandag.

 • Bart De Wever bezoekt Herk-de-Stad

  N-VA-voorzitter Bart De Wever komt zondag 18 maart voor een lezing naar gc De Markthallen in Herk-de-Stad. Dat is een beloning voor de N-VA-afdeling van Herk-de-stad. Die slaagde erin het aantal leden te verdrievoudigen. In verhouding tot de omvang van de stad is Herk-de-Stad daarmee de sterkste groeier in heel Vlaanderen. Boegbeeld van N-VA in Herk-de-Stad is kamerlid Karolien Grosemans.

 • Groen vraagt maatregelen voor station Schulen
  De afdeling van Groen Herk-de-Stad heeft vanochtend haar Valentreinactie gehouden aan het station van Schulen. Alle reizigiers die in Schulen op- of afstapten ontvingen een attentie.

Nieuwe en Laatst gewijzigde Links

 Praktijk Liesl: Therapie en coaching in Herk-de-stad
Website Praktijk Liesl: Therapie en coaching in Herk-de-stad 
 DyoB - Design Your Own Balance
DyoB – praktijk voor gezondheid staat voluit voor “Design Your Own Balance” (drukpuntmassage, shiatsu, auriculotherapie of oor acupunctuur, meridiaan taping, aromatherapie, audio psycho fonologie of luistertherapie,...) 
 Kinderdagverblijf Paboes
Website van kinderdagverblijf Paboes. 
 Voel&ANKER
Website Voel&ANKER van kindercoach Inge Casters 
 KBC Verzekeringen Coenen-Londers-Reynders
Website KBC Verzekeringen Coenen-Londers-Reynders 
 Toekomst voor Senegal vzw
Toekomst voor Senegal is een in 2008 opgerichte vzw die als doel heeft om door middel van een zelf opgestarte private school in Nianing (Senegal) onderwijs te bieden aan kleuters en lagere school leerlingen 

Agenda

Herk-de-Stad.info op facebook


Willekeurige Herkse Links

 Aspergehoeve Lavrijsen
website Aspergehoeve Lavrijsen  
 GC De Markthallen
Site van Cultureel Centrum 'De Markthallen'  
 I4X Solutions
I4X Solutions biedt kwaliteitsvolle IT oplossingen voor kleine tot middelgrote bedrijven, rechtstreeks vanuit Herk-de-Stad.  
 Ons Landje Blog
Blog -Ons Landje- ter nagedachtenis van Lisette Huls  
 Scia
SCIA - Scientific Software - develops, markets and supports software products for structural engineering in the construction industry 
 Vabo NV
VABO ontwikkelt en produceert een breed assortiment aanhangwagens voor uiteenlopende toepassingsgebieden. VABO is constructeur van alle soorten aanhangwagens, vooral op maat.