Herk-de-Stad.info!

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte
Home
Link Detail
URL :  Hobby-Shop Aanbevelen aan een vriend... 
Omschrijving : Zonne-energie ,Win-for-life, Digitaliseer uw oude dia's en negatieven, ADSL Support, Naamkaartjes
Detail : Hobby-Shop
Gunther Raymakers
Endepoel 57
3540 Herk-de-Stad
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
M: +32(0)472 452887
F: +32(0)2 6124351
Categorie : 
Hits : 14
Datum : 11 december 2010 / 11 december 2010
Gepost door : Redactie

Back

Herk in 'Het Belang van Limburg'

 • Hardleerse tractordief moet vrezen voor twee jaar cel

  Een 30-jarige Lummenaar hangt twee jaar celstraf boven het hoofd voor het plegen van vier diefstallen en het vervalsen van een nummerplaat. Hij verscheen dinsdag in de Hasseltse rechtbank nadat hij op 3 februari 2015 ervan door ging met tractor in Sint-Truiden. De politie kwam de man op het spoor nadat de eigenaar een tip kreeg over waar zijn landbouwvoertuig stond.

 • Solidaire maaltijd voor Oeganda
  De federatie Herk-de-Stad organiseert zondag 18 maart een solidaire maaltijd. De opbrengst daarvan gaat naar een project in het Zuiden, met name in Oeganda.
 • 11.11.11 levert 7936 euro op
  De actie 11.11.11 van vorig jaar heeft in Herk-de-Stad 7936,36 euro opgebracht. Dat heeft drijvende kracht Jenny Spiessens bekendgemaakt.7936 euro is iets minder dan de opbrengst van het jaar voordien (8333,60 euro).
 • Visser (64) in ziekenhuis overleden nadat zijn bootje kantelde op Schulensmeer: “Ik verlies mijn broer en mijn bondgenoot”

  Omer Donvil, de visser die op 12 januari in het Schulens­meer belandde nadat zijn bootje kantelde, is in het ziekenhuis van Hasselt overleden. Tijdens de fatale tocht op het Schulensmeer was Omer op stap met de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw. “Omer raakte goed met hem bevriend”, zegt Rogers jongere broer Ivan (56). Hij reageert erg aangedaan op het overlijden van zijn broer.

  “Omer en ik waren twee handen op één buik.”

 • Joggersclub Kannemie klinkt op het nieuwe jaar
  Na het joggen hebben de leden van Kannemie een glaasje gedronken op het nieuwe jaar.

Herk in 'Het Nieuwsblad'

 • Hardleerse tractordief moet vrezen voor twee jaar cel

  Een 30-jarige Lummenaar hangt twee jaar celstraf boven het hoofd voor het plegen van vier diefstallen en het vervalsen van een nummerplaat. Hij verscheen dinsdag in de Hasseltse rechtbank nadat hij op 3 februari 2015 ervan door ging met tractor in Sint-Truiden. De politie kwam de man op het spoor nadat de eigenaar een tip kreeg over waar zijn landbouwvoertuig stond.

 • Excelsior Donk ontevreden dat werken starten voor de kantine zonder verwittigen

  De gemeente begon vorige vrijdag onaangekondigd met werken ter hoogte van de kantine van Excelsior Donk.

 • Visser overleden na kapseizen van bootje op meer

  In het Jessaziekenhuis in Hasselt is vrijdag de 64-jarige visser bezweken die op 12 januari met zijn bootje kapseisde op het Schulensmeer in Herk-De-Stad. De uitvaartplechtigheid vindt donderdag plaats in de kerk van Orsmaal-Gussenhoven (Linter). De onfortuinlijke man uit Linter zat samen met een collega-visser in het bootje, toen het die vrijdag op het Schulensmeer rond 10.30 uur misliep.

 • Domien Bertels (23) is dé held voor elk gezin met kinderen
  Drieëntwintig jaar en bijna een lokale bekendheid. In heel Herk-de-Stad is er nauwelijks een gezin dat Domien Bertels niet kent. Van de voetbaltraining, van de speelpleinwerking, van de scouts of van dat ene grote tuinfeest waar Funnyevents enkele springkastelen en een ballonknoper kwam afzetten: je zegt het maar. Domien is een sociale duizendpoot en een volbloed entertainer, en hij doet dat allemaal met hart en ziel. “Het is een passie die nooit zal ophouden.”
 • Twee Limburgse shishabars gesloten wegens te hoge CO-concentratie

  De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-West Limburg heeft het voorbije weekend beslist om een shishabar in Hasselt en een shishabar in Herk-De-Stad te sluiten wegens een veel te hoge koolstofmonoxide concentratie. Dat gebeurde tijdens een controle van de politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH). De politie plukte ook drie straatracers uit het verkeer. De resultaten zijn maandag bekendgemaakt.

Nieuwe en Laatst gewijzigde Links

 DyoB - Design Your Own Balance
DyoB – praktijk voor gezondheid staat voluit voor “Design Your Own Balance” (drukpuntmassage, shiatsu, auriculotherapie of oor acupunctuur, meridiaan taping, aromatherapie, audio psycho fonologie of luistertherapie,...) 
 Kinderdagverblijf Paboes
Website van kinderdagverblijf Paboes. 
 Voel&ANKER
Website Voel&ANKER van kindercoach Inge Casters 
 KBC Verzekeringen Coenen-Londers-Reynders
Website KBC Verzekeringen Coenen-Londers-Reynders 
 Toekomst voor Senegal vzw
Toekomst voor Senegal is een in 2008 opgerichte vzw die als doel heeft om door middel van een zelf opgestarte private school in Nianing (Senegal) onderwijs te bieden aan kleuters en lagere school leerlingen 
 Kris Bastijns Vastgoed
Website Kris Bastijns Vastgoed 

Agenda

Geen evenementen

Herk-de-Stad.info op facebook


Willekeurige Herkse Links

 Haesevoets NV
Haesevoets : Metaalbewerking & Professionals in Material Handling  
 Merelhof Herk-de-Stad
Merelhof, fokkerij van springpaarden  
 Metal Rek System
Metal Rek System is gespecialiseerd in metalen winkelrekken en magazijnstellingen.  
 Okra Herk-de-Stad
Website Okra Herk-de-Stad, trefpunt voor 55 plussers  
 Tasty Wok
Website Chinees afhaal restaurant 'Tasty Wok'  
 Thiry Paints Donk
Thiry Paints Donk is een Levis Factory Store die zich richt naar de professionele schilder en de gepassioneerde doe-het-zelver.