Herk-de-Stad.info!

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte
Home
Link Detail
URL :  BuLO 'De Olm' Herk-de-Stad Aanbevelen aan een vriend... 
Omschrijving : Buitengewoon Lager Onderwijs "de Olm" Herk-de-Stad
Detail : St.-Truidersteenweg 18
3540 Herk-de-Stad
Tel.: 013/552555 / Fax: 013/315400
e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Categorie : 
Hits : 409
Datum : 22 mei 2006 / 14 juli 2021
Gepost door : Redactie

Back

Herk in 'Het Belang van Limburg'

 • Jacky Lafon donderdag te gast op seniorennamiddag Herk-de-Stad

  Alle Herkenaren van 65 jaar en ouder zijn vandaag in de namiddag welkom voor de seniorennamiddag van dienstencentrum De Cirkel en de stad.

 • Tweede dag Funrun Herk-de-Stad

  In Herk-de-Stad vindt vandaag de tweede van de twee dagen van de Herkse Funrun plaats.

 • Derde graad van De Schuit gaat op stadsklassen in Gent

  Van woensdag 15 tot vrijdag 17 september zijn de kinderen van het 5de en 6de leerjaar van vrije basisschool De Schuit in Schulen op stadsklassen geweest in Gent.

 • Kinderen Herx leren over gevaren dode hoek

  Basis- en tienerschool Herx in Herk-de-Stad had in de week van de mobiliteit een variatie aan activiteiten op het programma. Zo kwam een ploeg van de politie Limburg Regio Hoofdstad langs om de fietsen te controleren en werden op de speelplaats een tractor en een vrachtwagen voorgereden. “Wij willen de leerlingen duidelijk maken waarop ze in het verkeer extra moeten letten”, legt leerkracht Myriam Pieters uit. “Nog beter dan er in de les over te praten is het in de praktijk laten ervaren.” Zo kunnen de kinderen in de cabine van de vrachtwagen en aan het stuur van de tractor kruipen. De zetel van de chauffeur veert heel goed”, vertelt Mirema Betaj, maar de kinderen hebben alvast goed begrepen waarnaar hun aandacht in de buurt van vrachtvoertuigen moet gaan. “We moeten altijd zorgen dat we oogcontact met de chauffeur hebben”, vertellen Liadah Put en Roos Huygens. “Hij moet ons in zijn spiegels kunnen zien. Anders bevinden we ons in de dode hoek. Op de dag van de komst van de politie, die alle fietsen goedkeurde, hebben we ook onze behendigheid op de fiets kunnen testen. Daarvoor was op de speelplaats een parcours met kegels aangelegd.”

 • Neos Herk-de-Stad breekt uit na corona

  Na anderhalf jaar gedwongen niet meer mogen organiseren, breekt het Neos-bestuur de deuren terug open. In de voorbije 4 activiteiten in de eerste helft van september daagden ruim 120 leden op.

Nieuwe en Laatst gewijzigde Links

 BuLO 'De Olm' Herk-de-Stad
Buitengewoon Lager Onderwijs "de Olm" Herk-de-Stad 
 Metamorfose Hair & Styling
Bij Metamorfose kan je terecht voor je haar, stijl, make-up, workshops en opleidingen. Dit zowel voor dames, heren en kinderen. 
 Route 17
Personal Training Sportverzorging Sportmassage 
 Strapless
Strapless jurk of jumpsuit zonder bandjes kopen? Al gedacht aan een bandeau bikini of een strapless top? Shop jouw perfecte outfit online bij strapless.be 
 Appolo service
Onderhoud van huis en tuin, van A tot Z 
 Ae Ae Auto's
Aankoop & verkoop occasie wagens 

Agenda

Geen evenementen

Weer

Herk-de-Stad.info op facebook

Willekeurige Herkse Links

URL : http://www.hotelbedrijf.be Omschrijving : Bakkerij- en hotelopleidingen voor volwassenen. Voor iedereen en alle leeftijden. Wij leiden u op tot een volwaardige kok of bakker."> Centrum voor Volwassenenonderwijs "Sint-Martinus"
Bakkerij- en hotelopleidingen voor volwassenen. Voor iedereen en alle leeftijden. Wij leiden u op tot een volwaardige kok of bakker.  
 Fit & Co: Fitness en bewegingscentrum
Fit & Co; de specialist in fitness consulting en personal training 
 GPS4RENT
GPS4RENT | verhuring van GPS-systemen.  
 Gandhara
Gandhara, uw juwelen, geschenken, decoratie en handtassen  
 Marleen-Art
Zijdeschilderen in de klassieke vorm alsook vilten, zeefdruk, wastechnieken en fluweel beschilderen. Site van kunstenares Marleen Piron 
 Tennisday
Tenniswinkel webshop