Herk-de-Stad.info!

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte
Home
Link Detail
URL :  catsanddogs.be Aanbevelen aan een vriend... 
Omschrijving : De webwinkel voor uw katten en honden
Detail : Naast een leuke webshop wil catsanddogs.be ook sensibiliseren en informeren over de fantastische band tussen 'de mens en zijn huisdier(en)'.
Voor ouders en jongeren zijn er tal van tips (bijtincidenten voorkomen) en linken naar boeiende organisaties en clubs die werken rond hond en kat e.a..
Ook jouw feedback kan andere katten- of hondenliefhebbers helpen. Stuur jouw nuttige info door naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Onze onlineshop is héél gebruiksvriendelijk. Je kan ook je bestelling afhalen bij ons! (zie beneden op de pagina Verzendkosten/Afhalingen) Groetjes van uw Catsanddogs.be team
Categorie : 
Hits : 16
Datum : 10 november 2009 / 12 november 2009
Gepost door : Redactie

Back

Herk in 'Het Belang van Limburg'

 • Beperkt parkeren in deel Ridderstraat
  In een gedeelte van de Ridderstraat in Herk-de-Stad-centrum is het vandaag, zaterdag 21 april, verboden te parkeren en te stationneren. Aanleiding is het muziekfestival eXLent in jeugdhuis XL.
 • Concert 'Stemmen' door harmonie Sint-Martinus én In Dulci Jubilo
  ‘Stemmen’ is het thema van de nieuwe editie van ‘Concert-oh’, het voorjaarsconcert van de Herkse harmonie Sint-Martinus. Dat vindt vandaag, zaterdag 21 april, plaats in gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad.
 • Jeugdhuis houdt festival eXLent
  Jeugdhuis XL van Herk-de-Stad organiseert zaterdagavond 21 april haar festival eXLent. Dat biedt een podium aan een variatie bands. Het festival vindt voor de zevende keer plaats.
 • Inhuldiging Galgenmolen Berbroek
  De leerlingen van het 4de leerjaar van Campus Sint-Jan Berbroek mochten samen met juf Sara de feestelijke inhuldiging van de windmolen van Berbroek bijwonen. Gedurende de hele week leerden de leerlingen over wat erfgoed was, over de geschiedenis van de Galgenmolen en hoe windmolens werkten. De kinderen beleefden plezier aan taal en het spelen met taal rond molens met oude spreekwoorden.
 • “Molen op boomstammen verhuisd

  Als eerste van 120 huisjes, hoeves en schuren in het openluchtmuseum van Bokrijk is de Molen van Schulen gerestaureerd. Met 22,5 miljoen euro worden ze tegen 2021 allemaal onder handen genomen. Vlaams minister-president Bourgeois mocht gisteren in Bokrijk de nieuwe wieken weer doen draaien, waarop het hele gezelschap naar de plek in Herk-de-Stad trok waar diezelfde windmolen tot 1954 gestaan heeft. “Eigenlijk stond ze in Berbroek, maar ze is op boomstammen 100 meter verder naar Schulen gerold omdat vader hier geen woonhuis mocht bouwen”, vertelt Julia Rodiers (98), dochter van de laatste molenaar.

Herk in 'Het Nieuwsblad'

 • Inbraakmeldingen
  In een bedrijfsgebouw in de Industrieweg is dinsdagmorgen rond 3 uur een inbraakmelding geweest. De buit is niet bekend. Bij een andere firma in die straat werd rond 4.30 uur ingebroken. Daar zou er niets zijn gestolen.
 • Paaseitjes zoeken in het Olmenhof
  De jeugddienst van Herk-de-Stad organiseert morgen, zaterdag 31 maart, een paaseierenzoektocht. Dat gebeurt in het park Olmenhof aan het stadhuis.
 • Met je hond op wandel in Herk-de-Stad
  Wandelliefhebbers zijn paasmaandag 2 april welkom voor de paashondenwandeling van de dierenwelzijnsraad van Herk-de-Stad. De wandeling vindt voor de achtste keer plaats. In een beurtrol komen de Herkse deelgemeenten aan bod.
 • Acht voertuigen getakeld tijdens verkeersactie: opnieuw bestuurders onder invloed

  Dinsdag hield de politie Limburg Regio Hoofdstad een gecoördineerde verkeersactie samen met de Douane en de Vlaamse Belastingdienst. Er werden 8 voertuigen getakeld tijdens de actie.

 • Ongeval
  De 13-jarige Janne E. uit Herk-de-Stad is maandagmiddag rond 12.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Korpse Straat in Herk-de-Stad.

Nieuwe en Laatst gewijzigde Links

 Veteranen Herk VC
De website van de veteranen van Herk 
 Praktijk Liesl: Therapie en coaching in Herk-de-stad
Website Praktijk Liesl: Therapie en coaching in Herk-de-stad 
 DyoB - Design Your Own Balance
DyoB – praktijk voor gezondheid staat voluit voor “Design Your Own Balance” (drukpuntmassage, shiatsu, auriculotherapie of oor acupunctuur, meridiaan taping, aromatherapie, audio psycho fonologie of luistertherapie,...) 
 Kinderdagverblijf Paboes
Website van kinderdagverblijf Paboes. 
 Voel&ANKER
Website Voel&ANKER van kindercoach Inge Casters 
 KBC Verzekeringen Coenen-Londers-Reynders
Website KBC Verzekeringen Coenen-Londers-Reynders 

Agenda

dinsdag 1 mei 00:00
Feest van de Arbeid @


donderdag 10 mei 00:00
O.L.H. Hemelvaart @


zondag 20 mei 00:00
pinksteren @


maandag 21 mei 00:00
pinkstermaandag @


Herk-de-Stad.info op facebook


Willekeurige Herkse Links

 Campus Herckerhof (MS2 Herk-de-Stad)
Site van Campus Herckerhof in Herk-Centrum  
 DAS Ladders
Website Das Ladders BVBA, ontwikkelaar en producent van ladders en andere klimmaterialen.  
 Diamina
Cranio-sacraal therapie voor baby's, kinderen, volwassenen.  
 LMF AUTO ELECTRO N.V.
Auto electro, lmf Limburg,verkoop en herstelling, toebehoren  
 Mini Marine
Mini Marine, kinder- en jeugdschoenen  
 Zakenkantoor Vanrusselt bvba
Website zakenkantoor Vanrusselt, Record Bank - Verzekeringsmakelaar