Herk-de-Stad.info!

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte
Home
Link Detail
URL :  Tai Chi Chuan Aanbevelen aan een vriend... 
Omschrijving : Tai Chi Chuan Herk-de-Stad
Categorie : 
Hits : 74
Datum : 04 april 2007 / 04 april 2007
Gepost door : Redactie

Back

Herk in 'Het Belang van Limburg'

 • Te Deum in Sint-Martinuskerk
  In de Sint-Martinuskerk van Herk-de-Stad wordt vandaag, zondag 21 juli, het Te Deum. Dat gebeurt naar aanleiding van de datum van 21 juli.
 • Herkenaar 15 dagen rijbewijs kwijt
  Een man van 21 jaar uit Herk-de-Stad is zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijt. Hij werd in het centrum van Diest betrapt op rijden onder invloed van drugs.
 • Herkenaar betrapt onder invloed van drugs in Diest
  Tijdens een verkeersactie in het centrum van Diest is donderdagnamiddag een 21-jarige man uit Herk-de-Stad betrapt die onder invloed van drugs reed. Zijn rijbewijs is onmiddellijk voor vijftien dagen ingetrokken. De agenten verbaliseerden ook 22 bestuurders die geen veiligheidsgordel droegen en zes bestuurders die hun gsm gebruikten tijdens het rijden. 44 bestuurders kregen een alcoholtest, maar die was bij iedereen negatief.
 • Herkse ploegen strijden voor Beker van Groot-Herk
  Zaterdag 27 juli wordt in Herk-de-Stad gestreden voor de voetbalbeker van Groot-Herk. Daarin treden de Herkse ploegen aan die in de officiële competitie van de Belgische voetbalbond spelen.
 • Huisvuilzakken mogen tot 28 september ook naar recyclagepark
  Tot 28 september kan je de huisvuilzak die je normaal met de ophaalronde meegeeft ook naar het recyclagepark brengen. Die mogelijkheid biedt de intercommunale Limburg.net speciaal in de zomerperiode.

Herk in 'Het Nieuwsblad'

 • Deuren opengegooid voor eerste editie Rock Kerk

  Op de festivalweide aan het Olmenhof afgelopen weekend was het al de 37ste editie van Rock Herk. In de Sint-Martinuskerk van Herk-centrum zaterdag: de eerste editie van Rock Kerk. Headliner op de main stage in de kerk was rockband Vanished Youth en aan het altaar kapelaan Wim Simons. “Om deze mis op te luisteren hebben we onze nummers wel aangepast”, lachen de jongens van de band.

 • Fietser gewond bij ongeval in Herk
  Een persoon is dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Diestsesteenweg. Rond 7.45 uur raakten daar een auto en een fietser betrokken bij een ongeval.
 • Vier hectare bos moet gekapt voor nieuwe woonwijk

  De Antwerpse projectontwikkelaar nv Promabo wil 65 woningen en 68 appartementen bouwen op een bebost terrein langs de Diestsesteenweg in Herk-de-Stad. Het Tamerpark botst echter op een negatief advies van het Vlaams departement Omgeving dat eerst een project-milieueffectenrapport wil zien.

 • Josiane zoekt 10.000 euro om yurt opnieuw op te bouwen: “Het hielp me om dood van mijn zoon te verwerken”

  Een kleine tien dagen geleden tilde de zware storm de ‘Iyo Yape Yurt’ van Josiane Plesters uit Schulen van de grond. De yurt kwam er in 2016, drie jaar nadat haar zoon Gijs in een duikongeval overleed. “De yurt hielp me het verlies te verwerken. En dus bouwen we hem zo snel mogelijk terug op.”

 • Agent vervalst alcoholcontrole van collega en krijgt celstraf, maar blijft toch gewoon aan de slag

  Een 39-jarige agent uit Herk-de-Stad heeft zes maanden cel gekregen nadat hij een dronken collega niet had laten blazen na een ongeval. Tot nader order blijft hij, ondanks het vonnis, wel gewoon aan de slag.

Nieuwe en Laatst gewijzigde Links

 ASSEA bvba
ASSEA bvba, NR 1 in prijs en kwaliteit ! Ramen en deuren van Deceuninck, Reynaerts, Houten ramen en passief ramen ! Wij garanderen U de beste prijs garantie! Wij hebben een eigen plaatsingsdienst ! 
 Kiyovick Kinderpraktijk
Website KiYoVick kinderpraktijk 
 Mechelmans Premium Beef
Mechelmans Premium Beef is een boerderij in Herk-de-Stad waar kwaliteit en het welzijn van de runderen voorop staat. Wij bieden rundvleespakketten aan, rechtsteeks van bij ons. Bestel je vers hoevevlees hier! 
 Bio bij Bernd
Woont u in Midden-Limburg dan kan u wekelijks verse groentepakketten geleverd krijgen in uw buurt dankzij onze CSA-groentepakketten. 
 Atelier Potsierlijk
Bloemen- en decoratiewinkel 
 Brouwerij De Herck
Brouwerij De Herck is een brouwerij uit Herk-de-Stad die eigen bieren creëert, brouwt en bottelt. 

Agenda

Geen evenementen

Herk-de-Stad.info op facebook


Willekeurige Herkse Links

 GVB Berbroek
Vrije Basisschool "Sint-Jan" Berbroek  
 K&S Bosbouwmaterialen
Website K&S Bosbouwmaterialen  
 Marleen-Art
Zijdeschilderen in de klassieke vorm alsook vilten, zeefdruk, wastechnieken en fluweel beschilderen. Site van kunstenares Marleen Piron 
 Vissersclub de Misttrekkers
Website Vissersclub de Misttrekkers  
 VolleybalClub Herk-de-Stad
Website volleybalclub Herk-de-Stad  
 Yo Ki | Yoki.be
Natuurlijk Paardrijden Grondwerk Schriktraining Hondenmassage Paardenmassage Shiatsu...