News Locker

Altijd binnen 1 oogopslag het allerlaatste nieuws uit Herk-De-Stad. Mis vanaf nu helemaal niks meer.
  1. De komende vijf jaar verwacht Sport Vlaanderen een verdubbeling van het aantal padelcourts in Vlaanderen. Leuk voor de enthousiaste padelspeler, zuur voor de buur. Die klaagt tot op ministerieel niveau over lichthinder en lawaai.
  2. De komende vijf jaar verwacht Sport Vlaanderen een verdubbeling van het aantal padelcourts in Vlaanderen. Leuk voor de enthousiaste padelspeler, maar zuur voor de buur. Die klaagt nu al tot op ministerieel niveau over lichthinder en lawaai. Maar toch mogen dergelijke velden vandaag ook in woongebieden worden aangelegd.
  3. De politiezone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) gaat fietslessen voor senioren organiseren. Vandaag is de elektrische fiets of e-bike helemaal ingeburgerd bij de ouderen, maar helaas hebben zijn hun fiets niet altijd even goed onder controle waardoor ze steeds vaker betrokken raken bij een verkeersongeval.
  4. Leerlingen Sint-Martinus in Herk-de-Stad kiezen beste Disneyduo in The Masked Teacher  Het Belang van Limburg
  5. Vierdejaars Sint-Martinusscholen op driedaagse in Amsterdam (Herk-de-Stad) | Het Belang van Limburg Mobile  Het Belang van Limburg
  6. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Herk-de-Stad een nieuw administratief centrum? En wordt het Amandinahuis eindelijk gerestaureerd?  Het Laatste Nieuws
  7. Voor 20.000 euro boetes bij vrachtwagencontroles in Halen en Herk-de-Stad  Het Nieuwsblad
  8. Voor 20.000 euro boetes bij vrachtwagencontroles in Halen en Herk-de-Stad  Het Belang van Limburg
  9. Met mobiele weegmatten heeft de politie LRH woensdag gecontroleerd of vrachtwagens overladen waren. De controle gebeurde op de grens van Halen en Herk-de-Stad. Dertien van de 28 gecontroleerde voertuigen waren in overtreding. Twaalf boetes werden opgesteld voor slechte ladingzekering, technische tekortkomingen en overlading. Drie bestuurders kregen een pv voor druggebruik in het verkeer. Er werd voor 20.000 euro aan boetes opgesteld. 
  10. Wil je een sportief weekend? Met de Teutenroute en Bilzen Classic is dat geen probleem. Of je kan gaan dansen tot in de vroege uurtjes op I Love the 90’s. Verder zijn er nog heel wat leuke evenementen met veel sfeer, toffe activiteiten en lekker eten, voor jong en oud.