Nieuwsbrief Herk-de-Stad  

 

• Reclagepark gesloten op woensdag 28 juli • Open Buurderij Herx op 5 augustus

Bron: Nieuwsbrief Flits - Herk-de-Stad

 
Reclagepark gesloten op woensdag 28 juli
 
Het recyclageparken van Herk-de-Stad is gesloten op woensdag 28 juli. Het recyclagepark van Halen is wel open. Als inwoner van Herk-de-Stad kan je steeds terecht op de andere Limburg.net-parken.
 
In het recyclagepark van Herk-de-Stad is de kuil waar de containers staan, volgelopen met water. Dit water is weg, maar de kuil is modderig en vuil. Op woensdag 28 juli is het recyclagepark van Herk-de-Stad gesloten omwille van poetswerken. Die dag zal onder andere de kuil grondig gepoetst worden. Vanaf donderdag 29 juli is het park van Herk-de-Stad opnieuw open.
 
Open Buurderij Herx op 5 augustus
 
De producten van Buurderij Herx organiseren op donderdag 5 augustus, van 16.30 tot 19.30 uur, een Open Buurderij Iedereen is welkom om de producten en hun (h)eerlijke producten te leren kennen. Uitzonderlijk moet er niet vooraf besteld worden.
 
Een Buurderij is een wekelijks afhaalpunt waar je lokale en seizoensgebonden producten rechtstreeks van boeren en producenten oppikt. Je bestelt de producten via www.boerenenburen.be. Je koopt er (bio)groenten en fruit, (bio)vlees, zuivel, (bio)brood en allerlei lekkers rechtstreeks van de producent. Een account aanmaken is gratis en vrijblijvend zonder abonnementsformule.
 
Op de Buurderij krijgen de boeren een eerlijke prijs die ze zelf kiezen. De producten zijn biologisch of met veel liefde voor de natuur gemaakt. Ze leggen weinig voedselkilometers af en zijn daardoor beter voor het milieu en het klimaat.
 
Tijdens de Open Buurderij op 5 augustus kunnen klanten de producten en hun producenten leren kennen. Je kan er ook producten ter plaatse aankopen of genieten van een ijsje, een hamburger of een pintje.
 
Meer informatie krijg je op de facebookpagina van Buurderij Herx.