demarkthallen   

 

• Bel of mail naar de Herkse wandelcentrale (NIEUW!) • Nieuwe datums geannuleerde shows •  20/02/21: Stijn Meuris • 27/02/21: LeNoise • 07/03/21: Dierendorpje • 25/03/21: Piet Kusters

Bron: Nieuwsbrief De Markthallen - Herk-de-Stad

Bel of mail naar de Herkse wandelcentrale (NIEUW!)
 
Wandelen is fijn: je bent in de buitenlucht, in beweging en geniet van wat er te zien is. Wandelen met zijn tweeën is nog fijner: je leert nieuwe mensen kennen en je hebt kans op een goed gesprek. Toch is het niet altijd makkelijk om een goed ‘wandelmaatje’ te vinden. Bel of mail naar de Wandelcentrale en geef je gegevens door. Als wij een 'match' hebben, dan krijgen jullie elkaars gegevens en maak je zelf een afspraak om samen te gaan wandelen. We richten ons momenteel op mensen die in en rond Herk-de-Stad wonen en dit helemaal gratis!
 
Contacteer ons op werkdagen t.e.m. 31 mei 2021 (niet tijdens schoolvakanties) op 013 35 99 53 tussen 10 en 16 uur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Je kan ook onmiddellijk de invulfiche HIER downloaden en ons terugmailen.

i.s.m. Vormingplus Limburg
 
Gratis!
 
 
Er zijn nog tickets beschikbaar
behalve
voor LeNoise.
De Markthallen is misschien wel gesloten, maar we hebben niet stil gezeten. Ondertussen hebben we voor elke geannuleerde show van dit najaar een nieuwe datum gevonden:
 
- Stijn Meuris verhuist naar zaterdag 20 februari 2021
- LeNoise verhuist naar zaterdag 27 februari 2021*uitverkocht
- Dierendorpje verhuist naar zondag 7 maart 2021
- Piet Kusters verhuist naar donderdag 25 maart 2021
 
Je ticket blijft geldig op deze nieuwe datum. Alle tickethouders hebben ondertussen een mailtje ontvangen. We hebben geen glazen bol, dus we hopen dat het kan doorgaan op deze data. Mocht dat niet zo zijn, herbekijken we alles weer. Dit geldt ook nog altijd voor Willy Sommers op 11/02/21 en Raymond van het Groenewoud op 06/05/21.
Tickets via www.demarkthallen.be, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 013 35 99 53.
Maar we raden aan om zelf je tickets online te kopen via de website.
Voor LeNoise kan je je ook inschrijven op de wachtlijst door een mailtje te sturen.
 
De balie is nog gesloten t.e.m. 13 december 2020.